Ministrul Culturii, Vicepreședintele Camerei Deputațior și Vicepreședintele ANST îmi sunt aproape!

“A venit în minister acum două luni, dar cu siguranță este exact genul de om de care este nevoie într-o instituție publică de o asemenea importanță: tânăr, dinamic, cu mult bun simț și bun gust, cu o mulțime de initiative și cu multă putere de muncă. A fost o placere să colaborăm în acest timp și sper din tot sufletul ca după 9 decembrie să fim colegi în Parlament.” (Puiu Hașotti, Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional)

“L-am văzut lucrând cu entuziasm între români și maghiari, cu tineri și mai puțin tineri. Emil face ca fiecare proiect în care se implică să devină prioritar pentru comunitate. Cu oameni asemenea lui și celor din jurul său, Sfântu Gheorghe crește văzând cu ochii. Vreau ca din 9 decembrie să fim colegi în Parlamentul României.” (Alina Gorghiu, deputat, Vicepreședintele Camerei Deputaților)

„Emil Pantelimon s-a făcut rapid remarcat în rândul colegilor din TNL, iar apoi a fost de la sine înțeles că i-am susținut cu toții, în măsura posibilităților, proiectele. Energia, pasiunea și dragostea pentru tineri și pentru cultură, dar și pentru orașul său natal, Sfântu Gheorghe, l-au făcut greu de uitat printre noi, la București.” (Victor Ionescu, vicepreședintele Autoritatății Naționale pentru Sport și Tineret)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *