TNL a început campania pentru alegerile prezidențiale / Departament pentru Minorități în cadrul TNL

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013, 250 de tineri s-au reunit la București în ședința Delegației Permanente a Tineretului Național Liberal. La întâlnire au participat, din partea filialei TNL Covasna, Corina Bote, membru al Biroului Politic Central și Emil Pantelimon, președintele TNL Covasna. Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui PNL, președintele Senatului României, Crin Antonescu.

În discursul său, președintele PNL, Crin Antonescu, a mulțumit tinerilor liberali pentru efortul susținut de promovare a valorilor liberale și pentru eficiența acțiunilor electorale pe care le-au organizat începând cu proiectul ”Echipa lui Crin”, din anul 2009, și continuând cu toate celelalte campanii care au avut loc până în prezent. Tineretul Național Liberal a fost mereu în avangarda liberalismului prin susținerea și promovarea în mod constant a valorilor morale în mediul politic românesc”, a declarat președintele PNL, Crin Antonescu.

În cursul ședinței, Delegația Permanentă a TNL a adoptat o hotărâre privind reluarea proiectului ”Echipa lui Crin”, un proiect în cadrul căruia 500.000 de tineri și-au exprimat susținerea pentru alegerea lui Crin Antonescu drept Președinte al României, în campania din 2009. Prin acest proiect, Tineretul Național Liberal își asumă, în mod practic, susținerea președintelui Crin Antonescu în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014. Proiectul se va desfășura la nivel național și va fi implementat cu ajutorul a 47 de echipe, câte una în fiecare filială a partidului, fiecare dintre acestea având un nucleu organizatoric de câte 50 de persoane.

“Este necesar ca pregătirile pentru anul electoral care urmează să fie începute. TNL Covasna se va implica în proiectul Echipa lui Crin, care devine pentru anul 2014, proiectul prioritar al filialei. De asemenea, în cadrul delegației permanente am fost însărcinat cu organizarea Departamentului pentru Minorități din cadrul TNL, organism care va fi înființat anul acesta.”, a declarant Emil Pantelimon, președinte TNL Covasna.

COVER16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *